Ett tag sen

Det var ett tag sen, men kan verkligen inte blogga när vårt internet hemma hos pappa är som det är, oh ja jag har själv vart den som tagit slut på det. Men det är något skit internet vi har. 
Dagen iaf har rullat på bra, sista lektionen var inställd så då fick vi vänta i en timme tills bussen kom sen hoppade jag av vid stallet som vanligt, fixade åt Poppis snabbt sen kom mamma och hämtade upp mig. 
Nu ska jag äta fil och flingor.
 
 

Tjejkväll❤

Hej internet är fortfarande jätte segt så kan bara blogga någon gång ibland tills det blir normalt igen. Igår var jag hos Daina, Vi firade henne och Anna så alla tjejer i klassen var där och vi tittade på film, snackade och hade det bara allmänt mysigt tills 12 då pappa kom och hemmtade mig, Amanda och My. Pappa skjutsade hem oss till Amanda där vi sov över tills idag. 
Bjuder på några bilder på fina Shabbe.
 
 
 
 

Internet igen😒

 Vårt internet dampar as mycket just nu, de är därför bloggning har varit så usel, men får se när det blir normalt igen kan gå lite fram och tillbaka lixom.
Har iaf inte hänt så mycket dem senaste dagarna, allt har vart som vanligt. Nu tänkte jag fortsätta fixa med lite läxor Hörs!

Stan med tjejerna

Har just kommit hem från stallet, tog in Mayday och Rassel och båda skulle trava och hoppa omkring, dem är inte så vana att gå in sent så det var ju inte så roligt. Men har också varit på stan med med tjejerna, käkade jensens sen gick vi mest omkring på stan och tittade in på massa affärer, jätte mysigt iaf. Nu ska jag njuta av min ben&jerry
 

let it snow

Äntligen lite snö här, hoppas det ligger kvar ett tag. 
 
 

❤Lyxshake❤

Efter vi fixat klart istallet åkte jag och pappa in och käkade på max och köpte med den här jätte stor milkshaken som var jätte god men stor så orkade inte hela. Ville bara vissa hur fin den var😑
Men bloggar mera imorgon är jätte trött efter att ha varit i stallet nästan hela dagen från 11.

2014

God morgon! Jag var rätt morgon pigg idag även fast jag la mig sent igår.
Men internet funkade inte igår så jag kunde inte blogga. Aja igår gick vi över och käkade hos våra grannar, riktigt mysigt😊 Sen vid 10 kom Amanda då gick vi 2 hem till mig och satt på en film och åt kladdkaka. Kl 12 gick vi ut men ah dem smällde jätte lite i år det brukar vara mera men nej inte i år inte. Försökte fota fyverkerierna men bilderna vart inte så bra. När alla slutat smälla gick vi till våra grannar och så satt vi där och lyssnade på när dem snackade om massa grejer .